Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πούτιν προειδοποιεί «να προσέχουν οι μικρές, πυκνοκατοικημένες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ»!

 Τις δηλώσεις του γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με τη χρήση δυτικών όπλων σε ρωσικό έδαφος, σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Π...


 Τις δηλώσεις του γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με τη χρήση δυτικών όπλων σε ρωσικό έδαφος, σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατά την άποψη του Πούτιν, ο γγ του ΝΑΤΟ, φαίνεται να μη γνωρίζει τι διακυβεύεται -εαν αυτο τελικώς συμβεί- και θέλησε να του επισημάνει κάποια σημεία.

«Να προσέχουν οι μικρές, πυκνοκατοικημένες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ»

Σχολιάζοντας (ο Πούτιν) τις δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ και άλλων δυτικών αξιωματούχων για πυραυλικές επιθέσεις σε στόχους εντός της Ρωσίας, τόνισε πως:

«Οι αξιωματούχοι από τις χώρες του ΝΑΤΟ, ειδικά αυτοί που εδρεύουν στην Ευρώπη και πιο ειδικά στις μικρές ευρωπαϊκές χώρες, θα πρέπει να έχουν πλήρη επίγνωση του τι διακυβεύεται. Θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι χώρες τους είναι μικρές και πυκνοκατοικημένες, κάτι που είναι ένας παράγοντας που πρέπει να υπολογίσουν πριν αρχίσουν να μιλούν για χτύπημα βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος. Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα και, χωρίς αμφιβολία, το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά».

Μεντβέντεφ: Δεν μπλοφάρουμε όταν λέμε για πυρηνικά

Γνωστός για την εμπρηστική του ρητορική ο Νμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποίησε σήμερα ότι η Μόσχα δεν μπλοφάρει όταν μιλάει για την πιθανότητα χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων εναντίον της Ουκρανίας, ενώ παράλληλα μίλησε ξανά για δυνητικό «γενικευμένο πόλεμο».

Σε ανάρτησή του στο επίσημο κανάλι του στο Telegram ο Μεντβέντεφ, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και πολύ στενός συνεργάτης του Πούτιν, είπε ότι η σύγκρουση της Μόσχας με τη Δύση εξελίσσεται σύμφωνα με το χειρότερο δυνατό σενάριο και ότι «κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει κλιμάκωσή της στο τελικό στάδιο».

Ο αντιπρόεδρος σήμερα του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας έκανε το παραπάνω σχόλιο μετά την χθεσινή δήλωση Αμερικανών αξιωματούχων στο Reuters ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επέτρεψε σιωπηρά στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει όπλα που του προμήθευσαν οι ΗΠΑ εναντίον στρατιωτικών στόχων εντός της Ρωσίας που υποστηρίζουν μια επίθεση κατά του Χαρκόβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.