Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικός εισοδισμός... Ο κολλητός του Ερντογάν (και του ΣΚΑΙ), ο Ατζούν, ετοιμάζεται να αγοράσει τον Ατρόμητο!

   Όπως εδώ και χρόνια έχει γράψει ο Στόχος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εκτός από κολλητός του ΣΚΑΪ είναι και κολλητός του Ταγίπ Ερντογάν. Μετά λοιπ...

  



Όπως εδώ και χρόνια έχει γράψει ο Στόχος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εκτός από κολλητός του ΣΚΑΪ είναι και κολλητός του Ταγίπ Ερντογάν. Μετά λοιπόν το μπάσιμό του στην ελλαδική τηλεόραση, τώρα φαίνεται ότι συνεχίζει και με το ποδόσφαιρο, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Ατρόμητου!

Συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου ακόμη δεν υπάρχει, αλλά άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα δεν αποκλείουν να επισημοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Ατζούν έχει εντάξει στη στρατηγική του να αγοράζει ομάδες και δεν έχει περιοριστεί μόνο στα τουρκικά σύνορα, αφού έχει επεκταθεί. 

Ασχολείται με τη Φενέρμπαχτσε στην πατρίδα του, ενώ είναι ιδιοκτήτης της αγγλικής Χαλ. Έχει απλώσει επίσης τα δίχτυα του σε Βέλγιο και Ιρλανδία.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη χώρα μας, επισήμως για το επόμενο Survivor και είχε συναντήσεις τόσο στην Acun Medya όσο και με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τον καταρτισμό των ομάδων που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Ανεπισήμως, όμως, και για το σχέδιο που έχει να επεκταθεί στο ελληνικό ποδοσφαιρικό.

Μάλιστα τις επαφές δεν διαψεύδει και η ομάδα του Περιστερίου, αφού πηγές της ομάδας υπογράμμιζαν ότι: «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. 

Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Ο Ατζούν μάλιστα βρήκε πρώτης τάξεως ευκαιρία την επιθυμία του προέδρου της ομάδα, Γιώργου Σπανού, να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατρακύλα μας σε εθνικό επίπεδο δεν έχει τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.