Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις σε Μεγάλο Πεύκο, Δερβενοχώρια, Λουτράκι, Ρόδο και Λακωνία - Δύσκολη κατάσταση σε Οινόη και Αγία Σωτήρα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φωτιά σε Μεγάλο Πεύκο, Λουτράκι, Λακωνία και Ρόδο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές. Αυτή την ώρα ...



Συνεχίζεται η μάχη με τις φωτιά σε Μεγάλο Πεύκο, Λουτράκι, Λακωνία και Ρόδο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές.

Αυτή την ώρα δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Αγία Σωτήρα και στην Οινόη λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ αναζωπυρώσεις αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στα Δερβεχώρια στην περιοχή Στεφάνη και στη Μάνδρα.



Προληπτική εντολή εκκένωσης έχει δοθεί στο χωριό Λεύκα ενώ μάχη διεξάγουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές για να μην περάσει η φωτιά προς τον δρυμό της Πάρνηθας. Η πύρινη λαίλαπα σάρωσε τη Νέα Ζωή, ενώ πλησίασε την Άνω Βλυχάδα.

Η τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε τέσσερα πύρινα «μέτωπα» συνεχίζεται στη Ρόδο, όπου από αέρα επιχειρούν 3 τράκτορες, 1 Σινουκ, 1 Μ8, 2 Augusta bell 214 και καταφθάνουν 2 CL-415, που ενισχύουν την προσπάθεια. Επιπρόσθετα, αποστέλλονται 2 οχήματα από Κω και 5 από Πειραιά για την υποβοήθηση του έργου της κατάσβεσης από το πρωί της Πέμπτης (20.07.23).

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη Λακωνία στην περιοχή Πυρί, κοντά στο αεροδρόμιο της Σπάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLY, αυτή τη στιγμή η φωτιά κατευθύνεται από το Λυκοβουνό προς το Δαφνί. Μάλιστα έφτασε στα 500 μέτρα από τα πρώτα σπίτια που βρίσκονται στις παρυφές του χωριού στη Λακωνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.