Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκλογές στην τουρκία... (Upd) Στο 48% της καταμέτρησης - Ταγίπ Ερντογάν 52,2% - Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 41,9% (Συνεχής ενημέρωση)

  Ο Ταγίπ Ερντογάν προηγείται με ποσοστό 52,2% με καταμετρημένο το 48% των ψήφων. Ο μεγάλος αντίπαλος του Τούρκου προέδρου και υποψήφιος έξ...

 



Ο Ταγίπ Ερντογάν προηγείται με ποσοστό 52,2% με καταμετρημένο το 48% των ψήφων. Ο μεγάλος αντίπαλος του Τούρκου προέδρου και υποψήφιος έξι κομμάτων της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου λαμβάνει ποσοστό 41,9%. Δείτε ΕΔΩ συνεχή ενημέρωση σε πραγματικ΄'ο χρόνο από τον "Στόχο"



Ο τρίτος υποψήφιος Σινάν Ογάν συγκεντρώνει ποσοστό 5,36% και ο Μουχαρέμ Ιντζέ 0,56%. Βέβαια δεν υπάρχει μεγάλη ενσωμάτωση από Κωνσταντινούπολη και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας που σημαίνει ότι η ψαλίδα θα κλείσει αλλά εκτίμηση μας είναι πως δεν θα υπάρχει ολική ανατροπή

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε ξαφνικά να πάει στην Άγκυρα. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ετοιμάζεται το μπαλκόνι από το οποίο πρόκειται να βγάλει λόγο... για τη νίκη του.

Περισσότεροι από 64 εκατομμύρια ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες, σε κάθε γωνιά της Τουρκίας, για τις βουλευτικές και προεδρικές εκλογές. Μεταξύ αυτών και 5,2 εκατομμύρια νέοι που ψήφισαν για πρώτη φορά. Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί και έκλεισαν στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.