Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αίγινα: Τα νεότερα για τις τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

  Το τροχαίο ατύχημα στην Αίγινα έστειλε σε νοσοκομείο τραυματισμένες τρεις μαθήτριες που πήγαιναν εκδρομή με το σχολείο τους. Δεν κινδυνεύ...

 



Το τροχαίο ατύχημα στην Αίγινα έστειλε σε νοσοκομείο τραυματισμένες τρεις μαθήτριες που πήγαιναν εκδρομή με το σχολείο τους. Δεν κινδυνεύει καμία ανθρώπινη ζωή…

Ενώπιον του ανακριτή Πειραιά οδηγείται ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ, μετά το ατύχημα που προκλήθηκε σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα, με αποτέλεσα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα σε δύο πούλμαν.



Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο απλές εκδορές.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή οι δύο από τις τρείς τραυματισμένες μαθήτριες νοσηλεύονται στο «Παίδων», χωρίς κανέναν κίνδυνο, εντελώς προληπτικά. Η τρίτη κοπέλα πήρε εξιτήριο το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαϊου του 2023.

Υπενθυμίζεται πως το πούλμαν είχε ακινητοποιηθεί και αποβίβαζε μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, που πραγματοποιούσαν εκδρομή, όταν ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο ενός άλλου πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές από τη Ρουμανία.

Το πούλμαν πέρασε δίπλα από το σχολικό, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να βρεθούν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και στη συνέχεια το πούλμαν να προσκρούσει σε δέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.