Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χάσαμε τον Κατρούγκαλο αδέρφια... Εκτός ψηφοδελτίου αφού κατά λάθος αποκάλυψε το μυστικό σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ!

  Την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με ανάρτησή του στα social media, μετά τις αντιδράσεις που ...

 


Την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με ανάρτησή του στα social media, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την δήλωσή του σχετικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Κατρούγκαλος σημειώνει ότι αναλαμβάνει πλήρως την πολιτική ευθύνη για την χθεσινή τοποθέτησή του και δηλώνει ότι αποσύρεται από την εκλογική μάχη.

Χθες βράδυ ο Κατρούγκαλος κατα λάθος αποκάλυψε άλλη μια κρυφή πτυχή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ -δεν είναι στο επίσημο πρόγραμμα-  που οδηγεί σε σχεδόν διπλάσιες ασφαλιστικές κρατήσεις στα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών. 

Για  παράδειγμα ένας ελεύθερος επαγγελματίας με εισόδημα 30.000 ευρώ σήμερα πληρώνει 230 ευρώ το μήνα, ενώ με το νόμο Κατρούγκαλου θα πληρώνει 684 ευρώ το μήνα, σχεδόν το τριπλάσιο.

Αποτέλεσμα ήταν γενικευμένα «Πυρά» κατά Κατρούγκαλου από ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και εμπόρους, που τον ανάγκαζαν να λακήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.