Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανήλικοι ρήμαζαν τα εργαλεία από τις αποθήκες σπιτιών σε χωριά της Αρκαδίας

Τις αποθήκες σπιτιών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης λεηλατούσαν από τις 2 Μαρτίου ως και το προηγούμενο Σάββατο ένας 40χρονος ο ο...





Τις αποθήκες σπιτιών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης λεηλατούσαν από τις 2 Μαρτίου ως και το προηγούμενο Σάββατο ένας 40χρονος ο οποίος αναζητείται και οι συνεργοί του, ένας 33χρονος και δυο ανήλικοι που συνελήφθησαν μετά την τελευταία επιδρομή τους.



Οι τρεις δράστες παραβίασαν το απόγευμα της Παρασκευής δυο σπίτια από τα οποία άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία και τα μετέφεραν στην Τρίπολη, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Αρκαδίας και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Από την προανάκριση προέκυψε ότι τους τελευταίους δυόμισι μήνες είχαν διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις και μια απόπειρα με λεία μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία.

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρίπολης άσκησε στους τρεις συλληφθέντες και τον 40χρονο που αναζητείται δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και στους γονείς των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Έκλεβαν οχήματα και έκαναν διαρρήξεις

Με δύο κλεμμένα οχήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, πήγαιναν σε περιοχές της Κορινθίας ένας 37χρονος αλλοδαπός, ένας 29χρονος Έλληνας και άγνωστοι συνεργοί τους, οι οποίοι διέρρηξαν δυο σπίτια και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα δυο χωρίς να τα καταφέρουν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.