Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγνωστοι (Ρομά σίγουρα) άρχισαν να «βομβαρδίζουν» με πέτρες λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ηλεία!

   Στιγμές τρόμου βίωσαν οι τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος– Άγιος Η...

  



Στιγμές τρόμου βίωσαν οι τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος– Άγιος Ηλίας– Αμαλιάδα, όταν άγνωστοι άρχισαν να «βομβαρδίζουν» με πέτρες το όχημα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν κάποιον από αυτούς.

Ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να οδηγήσει το λεωφορείο μακριά από το σημείο της ενέδρας. Όμως, οι επιβάτες λαχτάρησαν για τα καλά καθώς, από την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο με πέτρες στην περιοχή των Δουνεΐκων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έσπασαν τέσσερα από τα τζάμια στο πίσω μέρος του.

Για την απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τον ή τους δράστες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας που είναι και ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου λεωφορείου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.