Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρτα: Σήμερα η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους – Θα βαπτιστεί πριν την τελετή

    Για σήμερα στις 12 είναι προγραμματισμένη η κηδεία του μόλις 5,5 μηνών βρέφους το οποίο πέθανε στην Άρτα, μέσα στο αυτοκίνητο που το εί...

   



Για σήμερα στις 12 είναι προγραμματισμένη η κηδεία του μόλις 5,5 μηνών βρέφους το οποίο πέθανε στην Άρτα, μέσα στο αυτοκίνητο που το είχε ξεχάσει ο πατέρας του την Τρίτη (09.05.2023).

Η κηδεία θα γίνει στην Περδικόρραχη Άρτας, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη από τον άδικο και ξαφνικό χαμό του βρέφους.

Επειδή οι γονείς ήθελαν να βαπτίσουν το παιδάκι τους αλλά δεν πρόλαβαν, θα προηγηθεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα στην οποία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη, και στη συνέχεια θα γίνει η τελετή της κηδείας.



Μάλιστα το γραφείο τελετών «Δήμος Κωνσταντίνος» ανέλαβε την κηδεία δωρεάν.

Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε όσα υποστήριξε ο 37χρονος πατέρας κατά την απολογία του στην ανακρίτρια. «Το παιδί είχε αποκοιμηθεί στο καρεκλάκι. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα.

Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με πού είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε.

Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό», φέρεται να είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.