Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπάχαλο! Τρίτη πρωΐ ο Αντιεισαγγελέας Κανελλόπουλος καταθέτει στον Άρειο Πάγο το σύμβολο του «ΕΑΝ», ενώ ο Κασιδιάρης ετοιμάζει τους «Ελληνες» για αυτόνομη κάθοδο!

  Αύριο Τρίτη κατατίθεται στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και στο Υπουργείο Εσωτερικών το έμβλημα του δικού του κόμματος «ΕΑΝ», του επίτιμου Α...

 



Αύριο Τρίτη κατατίθεται στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και στο Υπουργείο Εσωτερικών το έμβλημα του δικού του κόμματος «ΕΑΝ», του επίτιμου Αντεισαγγελέα ΑΠ Τάσου Κανελλόπουλου, που είχε αναλάβει την προεδρία στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «ΕΛΛΗΝΕΣ».



Ο επίτιμος Αντεισαγγελέας ΑΠ Τάσος Κανελλόπουλος, που αρχικά ηγήθηκε ως Πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ», επανενεργοποίησε το «ΕΑΝ..» και αύριο προχωράει, όπως ορίζει ο νόμος, στην κατάθεση του εμβλήματος του στον Άρειο Πάγο και στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Μαζί του έχουν συστρατευθεί μέχρι τώρα το «Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα» του Νίκου Νικολόπουλου και το κόμμα «Ελεύθερη Πατρίδα» του εκ Θεσσαλονίκης καθηγητή Νίκου Βασιλειάδη. Μέχρι το Σάββατο θα πρέπει, να έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο οι λίστες υποψηφίων βουλευτών.

Με όλα αυτά φαίνεται να τραβάει ξεχωριστό δρόμο από τον Κασιδιάρη αλλά και ο Κασιδιάρης από τον αντιεισαγγελέα αφού τις τελευταίες ώρες διαχέονται πληροφορίες για αυτόνομη επιχείρηση καθόδου των «Ελλήνων» υπό τον Κασιδιάρη, ως κίνηση "ηρωϊκής εξόδου", αφού θεωρείται βέβαιο πως ο σχηματισμός θα κοπεί από τον Άρειο Πάγο στο πλαίσιο των υφιστάμενων τροπολογιών. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.