Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταθέτει αυτόνομα στον Άρειο Πάγο το κόμμα Κασιδιάρη με πρόεδρο τον Δημήτριος Χατζηλιάδης Ταξίαρχο ε.α.

   Μετά από τη σημερινή (26.04.2023) είδηση ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα κατέβει αυτόνομα με το κόμμα του στις εκλογές, ανακοινώθηκε ότι πρόεδ...

  



Μετά από τη σημερινή (26.04.2023) είδηση ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα κατέβει αυτόνομα με το κόμμα του στις εκλογές, ανακοινώθηκε ότι πρόεδρος θα είναι ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης.



Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρεται: «Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης».

Δήλωση του Δημήτριου Χατζηλιάδη:

«Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων.

Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.