Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πειραιάς: Διαρρήκτες συνελήφθησαν πριν «χτυπήσουν» δεύτερη φορά το ίδιο βράδυ

    Διαρρήκτες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να έχουν αναρριχηθεί σε ταράτσα μονοκατοικίας στον Πειραιά και να προσπαθούν να εισβάλουν σε αυτήν...

   



Διαρρήκτες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να έχουν αναρριχηθεί σε ταράτσα μονοκατοικίας στον Πειραιά και να προσπαθούν να εισβάλουν σε αυτήν, το βράδυ του Σαββάτου (22/4).

Προηγουμένως, οι δύο δράστες είχαν καταφέρει να μπουν σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν επτά ρολόγια, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα αξίας και τα έκρυψαν σε ένα ζευγάρι κάλτσες.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο και τον 30χρονο και να τους συλλάβουν πριν «χτυπήσουν» για δεύτερη φορά. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία από την προηγούμενη κλοπή.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 22-4-2023, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, 2 ημεδαποί ηλικίας 26 και 30 ετών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας, για διακεκριμένη κλοπή και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 22-4-2023 οι κατηγορούμενοι, από κοινού με έτερο άτομο το οποίο αναζητείται, παραβιάζοντας παράθυρο, εισήλθαν σε οικία στον Πειραιά από όπου αφαίρεσαν -7- ρολόγια, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τιμαλφή, τα οποία έκρυψαν σε ένα ζευγάρι κάλτσες.

Λίγο αργότερα, αφού αναρριχήθηκαν σε ταράτσα μονοκατοικίας αποπειράθηκαν να εισέλθουν εντός αυτής, όταν εντοπίστηκαν από ανωτέρω αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία από την προηγούμενη κλοπή.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.