Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Βελόπουλος απαλλάσεται από τα «βαρίδια» που δεν θα συναινούσαν σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ! Στημένο το δημοσίευμα της «ΚΟΝΤΡΑ»...

      Ανάποδη ανάγνωση από αυτήν που επιχειρείται να αποδοθεί έχουν τα γεγονότα που τρέχουν αυτή την ώρα στο κόμμα Βελόπουλου. Το στημένο δ...

     



Ανάποδη ανάγνωση από αυτήν που επιχειρείται να αποδοθεί έχουν τα γεγονότα που τρέχουν αυτή την ώρα στο κόμμα Βελόπουλου. Το στημένο δημοσίευμα της ΚΟΝΤΡΑ είχε έναν και μόνο σκοπό και τον πέτυχε εως τώρα.

Να απομακρυνθούν, δηλαδή να μην επανεκλεγούν οι βουλετές που δεν θα σαυναινούσαν σε μια μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η οποία όχι απλά βρίσκεται στα σκαριά, αλλά είναι προσυμφωνημένη αεδώ και μήνες, από την στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έπαψαν να αποκαλούν το κόμμα Βελόπουλου "ακροδεξιό".

Μάλιστα είχαμε προβάλει και συνέντευξη με το βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρο Αραχωβίτη που υπερθεμάτιζε σε πιθανή εκλογική συνεργασία Ελληνικής Λύσης - ΣΥΡΙΖΑ.

Ξαφνικά και από το ΠΟΥΘΕΝΑ, έρχεται το δημοσίευμα της ΚΟΝΤΡΑ (μπορεί να το έδωσε και ο ίδιος) που παίζει με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν οι τρείς βουλευτές του Βελόποπουλου συνομιλούν με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Βελόπουλος το υιοθετεί χωρίς καν να ζητήσει εξηγήσεις από τους Βουλευτές του και τους εξορίζει σε άλλες εκλογικές περιφέρειες που δεν γίνονται όμως γνωστές, με σκοπό να μην εκλεγούν και να εκλεγούν στις θέσεις τους άλλοι που εκλογικός μηχανισμός Βελόπουλου θα υποδείξει.

Οι περιφέρειες που θα βγάλει έδρες ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, το κόμμα Βελόπουλου είναι πολύ συγκεκριμένες. Και άρα... Μετακίνηση σημαίνει καθαίρεση.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια; Τα «βαρίδια»που δεν θα επέτρεπαν στον Βελόπουλο να παίξει τον ρόλο του Καμμένου... από τα οποία τα δημοσιεύματα τον βοήθησαν να απαλλαγεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.