Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αλεξοπούλου επιβεβαιώνει τον Μυλωνάκη για τα 1000 + 500 ευρώ «μαύρα» που έδιναν κάθε μήνα στο κόμμα Βελόπουλου!

   Δεύτερη καταγγελία για χρήματα που δίνονταν στην Ελληνική Λύση χωρίς αποδείξεις ήρθε το πρωί της Τετάρτης από την αποχωρήσασα βουλευτή Α...

  



Δεύτερη καταγγελία για χρήματα που δίνονταν στην Ελληνική Λύση χωρίς αποδείξεις ήρθε το πρωί της Τετάρτης από την αποχωρήσασα βουλευτή Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου ένα 24ωρο μετά την παρόμοια καταγγελία που έκανε ο πρώην βουλευτής στο κόμμα Βελόπουλου, Αντώνης Μυλωνάκης.

«Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα» είπε στο ΟΡΕΝ το πρωί της Τετάρτης η κυρία Αλεξοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, κάτι αντίστοιχο είχε αναφέρει σε δήλωσή του στο protothema.gr και ο Αντώνης Μυλωνάκης λέγοντας ««Δίναμε 1.500 ευρώ το μήνα. Για τα 1.000 γινόταν απευθείας παρακράτηση από την μισθοδοσία μας ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίναμε "μαύρα" σε φάκελο. Από εμένα μόνο ήταν 1.500 επι δώδεκα μήνες επι τέσσερα χρόνια, δηλαδή 72.000 ευρώ εκ των οποίων τα 24.000 ευρώ "μαύρα"»

Το μήνυμα που δεν απάντησε ο Βελόπουλος

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της αποχώρησής της λέγοντας ότι «εγώ δέχθηκα να πάω σε άλλη περιφέρεια, είπα συγκεκριμένα αφού ο Μυλωνάκης θα φύγει από ανατολική Αττική θα παω εγώ. Από τη στιμή που η επιτροπή δεοντολογίας στην απάντηση που έδωσε γράφει ότι μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε άλλο τομέα της επιλογής μου, γιατί δεν το δέχθηκαν; Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κυρία Κρητικού και μου είπε "ο κ. Αβδελάς πήγε Γρεβενά, εσύ που θα πας;" και όταν εγώ της είπα στην ανατολική Αττική μου είπε "όχι, όχι αυτό αποκλείεται" και μετά αναγκάστηκα να αποχωρήσω γιατί κατάλαβα όλη τη σκευωρία».

Ερωτηθείσα αν η σκευωρία που επικαλείται στήθηκε από την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου η ίδια απάντησε «δεν ξέρω, μπορεί και να είναι από το κόμμα, μπορεί και να μην είναι».

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα στον Κυριάκο Βελόπουλο που, όπως είπε, «δεν απαντήθηκε ποτέ στον βουλευτή που τον στήριξε κερι αναμμένο».

Σύμφωνα με την ίδια στο μήνυμα αναφερόταν: «πρόεδρέ μου νομίζω ότι έπρεπε να ζητήσουμε αποδείξεις για όσα μας κατηγόρησαν, προστάτευσε μας πρόεδρε, θίγουν το κόμμα όταν λένε ότι οι πληροφορίες βγήκαν από το κόμμα άρα υπάρχουν συκοφάντες, ρουφιάνοι που πρέπει να εντοπιστούν, να πιεστούν να φέρουν αποδείξεις για αυτά που διέδωσαν και σπήλωσαν βουλευτές,
δεν γίνεται να τρέπομαι εγώ για την κακοήθεια άλλων, μιλάμε για την αξιοπρέπεια του κόμματος».

Κατά την ίδια «όλο αυτό το σκηνικό έγινε επειδή αν ήμουν εγώ δεν θα έβγαιναν άλλοι και ο κ. Μυλωνάκης έπρεπε να αποχωρήσει οπωσδήποτε».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.