Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Αυτό είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για την αναρρωτική άδεια στον ΠΑΣΟΚΟ επιθεωρητή Λάρισας

     Εκδόθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ σχετικά με την αναρρωτική άδεια που χορηγήθηκε στον επιθεωρητή της Λάρισας, λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δ...

    



Εκδόθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ σχετικά με την αναρρωτική άδεια που χορηγήθηκε στον επιθεωρητή της Λάρισας, λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, επικαλούμενος προβλήματα με την μέση του, έλαβε αναρρωτική άδεια ενός μήνα.



Σύμφωνα με το mega, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα ο επιθεωρητής έφτασε στο νοσοκομείο Βόλου, αναζητώντας τον διευθυντή της Νευροχειρουργικής. Όπως προκύπτει από τις έρευνες που έγιναν, ότι του χορηγήθηκε η άδεια παρόλο που δεν εξετάστηκε. Συνήθως, πρώτα δίνεται μία 15νεθημερη άδεια, μετά γίνεται επανεξέταση και στη συνέχεια χορηγείται επιπλέον άδεια.

Κλήθηκαν οι δύο γιατροί που εμπλέκονται, δηλαδή ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του νοσοκομείου και ο επιμελητής Α’. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο γιατρός που υπέγραψε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή, δεν τον εξέτασε, αλλά έδρασε κατόπιν εντολής του προϊσταμένου του.

Το πόρισμα

«Από την ένορκη εξέταση του μάρτυρα Α. Μ. προκύπτει ότι δεν εξέτασε καθόλου τον ασθενή και χορήγησε αναρρωτική άδεια, χωρίς τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων κατόπιν εντολής του προϊσταμένου του. Από την ένορκη εξέταση του μάρτυρα Νικόλαου Χαυτούρα προκύπτει ότι ο επιθεωρητής του ΟΣΕ ήταν γνωστός του αλλά επικαλείται ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά του».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.