Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: Αυτά είναι τα δύο άτομα που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί

  Στο κόκκινο η αγωνία για τους στενούς συγγενείς της 23χρονης και του 34χρονου που δεν έχουν ταυτοποιηθεί μετά το δυστύχημα στα Τέμπη… Οι ...

 



Στο κόκκινο η αγωνία για τους στενούς συγγενείς της 23χρονης και του 34χρονου που δεν έχουν ταυτοποιηθεί μετά το δυστύχημα στα Τέμπη…

Οι οικογένειές τους ζουν τον απόλυτο εφιάλτη. Είναι τα δύο άτομα που επέβαιναν στο Intercity 67 αλλά ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι στενοί τους φίλοι, προσεύχονται για ένα θαύμα. Όλο αυτό που ζουν να αποδειχθεί ένα κακό όνειρο. Οι ελπίδες για να συμβεί αυτό όμως, είναι μηδαμινές. Η 23χρονη Εριέττα και ο 34χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, ήταν μέσα στην αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της. Η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.

Οι γονείς της έχουν αποστείλει DNA το οποίο όμως δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Αγωνιά και η οικογένεια ενός 34χρονου άντρα από το Μπαγκλαντές. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα. Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το DNA του από μία οδοντόβουρτσα κατόπιν υποδείξεως του φίλου του, ωστόσο οι οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.