Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: «Είδα μια άμορφη μάζα, ήταν όλοι νεκροί» – Ο 18χρονος Γιάννης περιγράφει τη φρίκη

Ήταν ένας από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και είχε ως αποτέλεσμα 57 άνθρωποι...





Ήταν ένας από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και είχε ως αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ο ίδιος σώθηκε και περιγράφει όσα δραματικά έζησε το βράδυ της Τρίτης.

Πρόκειται για τον 18χρονο Γιάννη Δρικό, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega, για τη σύγκρουση των τρένων και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα Τέμπη.

Ο Γιάννης Δρικός ήταν στο μοιραίο τρίτο βαγόνι: «Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία, δεν καταλάβαμε την έκρηξη, είδα βίντεο αλλά δεν καταλάβαμε ότι έγινε κάτι τέτοιο. Ήταν σαν τρακάρισμα αυτοκινήτου, πεταχτήκαμε πάνω στα καθίσματα.

Επειδή εκτροχιάστηκε το τρένο πολλοί πετάχτηκαν πάνω, η κοπέλα που ήταν δίπλα μου πετάχτηκε στο παράθυρο. Εγώ ευτυχώς κρατήθηκα από ένα τραπεζάκι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μίλαγα στο τηλέφωνο και περιέργως δε μου έφυγε από το χέρι, το χρειάστηκα και μετά»,

Συνέχισε λέγοντας: «Το δικό μας βαγόνι ήταν αυτό που στις φωτογραφίες σχημάτισε το “Γ” με το καμένο βαγόνι, το 2. Εγώ ήμουν πιο πίσω και συνεπώς σε καλύτερη θέση από τους άλλους που το ένιωσαν πιο έντονα το τρακάρισμα. Ήταν έντονο πολύ, χτύπησαν πολλοί, σκισίματα, μελανιές είχαν πολλοί, ο απέναντί μου σκίστηκε στον λαιμό. Επικρατούσαν φωνές εκείνη τη στιγμή, έλεγαν όλοι ότι θα πεθάνουμε. Δεν φανταστήκαμε ότι έχουν τρακάρει δύο τρένα, προσωπικά δεν το έχω ξανά ακούσει να τρακάρουν δύο τρένα, φαντάστηκα ότι εκτροχιάστηκε το τρένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.