Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τη Δευτέρα η κηδεία του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου

  Τελευταίο αντίο θα πουν τη Δευτέρα συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που σ...

 



Τελευταίο αντίο θα πουν τη Δευτέρα συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.



Ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος, που σκοτώθηκε στα Τέμπη, ήταν μόλις 20 ετών και επέστρεφε με τρένο στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε. Ήταν φοιτητής Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε πάει στην Καρδίτσα για να δει την οικογένειά του.

Μπήκε στο μοιραίο τρένο στο Παλαιοφάρσαλο για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν το δυστύχημα ο Τάσος μίλησε με τη μητέρα του λέγοντάς της: «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω».

Η σορός του Τάσου θα φτάσει στην Καρδίτσα στις 12 το μεσημέρι και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων, την ενίσχυση του «Σπιτιού της Αγάπης» στην Καρδίτσα ή του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.