Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια και είσαι πάντα κουρασμένος ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί αρκετά; Αν δεν είσαι απλά τεμπεόσκυλο... Τι μπορεί να συμβαίνει;

Να σε πληροφορήσουμε ότι δεν είσαι ο μόνος! Αν, λοιπόν, ξυπνάς κουρασμένος μετά από 8 ώρες ύπνου, ένα από αυτά τα 7 πράγματα θα πρέπ...




Να σε πληροφορήσουμε ότι δεν είσαι ο μόνος! Αν, λοιπόν, ξυπνάς κουρασμένος μετά από 8 ώρες ύπνου, ένα από αυτά τα 7 πράγματα θα πρέπει να κατηγορήσεις.




Μπορεί να έχεις αφυδατωθεί: Είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά ενυδατωμένος όταν κοιμάσαι έτσι ώστε να μη σου λείπει το νερό από τον οργανισμό όταν ξυπνάς. Φρόντιζε να πίνεις 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Μπορεί να φταίει ο θυρεοειδής σου: Κλείσε ένα ραντεβού με το γιατρό σου για να δείτε μαζί αν φταίει ο θυρεοειδής σου που ενώ κοιμάσαι πολλές ώρες εξακολουθείς να νιώθεις κουρασμένος.

Μπορεί να φταίει το αλκοόλ: Ακόμα και αυτό το ένα ποτήρι κρασί που μπορεί να πίνεις 2-3 βράδια την εβδομάδα, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου σου. Αυτό οφείλεται στο ότι το αλκοόλ δεν σε βοηθάει να κοιμάσαι βαθιά.

Μπορεί να φταίει ο υπνάκος που κάνεις μέσα στη μέρα: Όταν κοιμάσαι ένα μισάωρο μέσα στην ημέρα, μπορείς να αναζωογονηθείς πλήρως. Ο παραπάνω ύπνος, όμως, από αυτόν μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις καθόλου ενέργεια. Κοιμήσου λοιπόν ή 30 λεπτά συνεχόμενα ή 90 λεπτά.

Μπορεί να φταίει η ψυχική σου υγεία: Η «κατάθλιψη» ή η άσχημη ψυχολογική κατάσταση σίγουρα μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι χωρίς ενέργεια ακόμα και αν κοιμάσαι πολλές ώρες. Θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον ψυχαναλυτή.

Μπορεί να σου λείπουν βιταμίνες: Το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για να νιώθεις ενεργητικός και γεμάτος ζωντάνια. Αν νιώθεις ότι σου λείπει, τότε πάρε συμπληρώματα μαγνησίου που θα σου δώσουν μια ώθηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.