Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετασεισμικό κλίμα ΤΕΛΟΣ! Τούρκοι: «Θα στείλουμε το Anadolu στο Αιγαίο και γύρω από την Κρήτη για να δώσουμε ένα μήνυμα στην Ελλάδα»

Δείχνουν βίντεο με επιθετικά drones ΤΒ3 πάνω από Ελληνικά νησιά που «χτυπάνε τον εχθρό»!   Aπογειώνονται από το Anadolu  και στοχοποιούν στ...





Δείχνουν βίντεο με επιθετικά drones ΤΒ3 πάνω από Ελληνικά νησιά που «χτυπάνε τον εχθρό»!  Aπογειώνονται από το Anadolu και στοχοποιούν στρατόπεδα και αμυντικές εγκαταστάσεις με ψηφιακές αναπαραστάσεις.

Το είχαμε πει από την αρχή πως το κλίμα με τουρκία θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες μετά τα "σφιχταγκαλιάσματα" λόγω σεισμού για να επανέλθει στην πρωτέρα κατάσταση. Αυτή δηλαδή της αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχία και των τουρκικών διεκδικήσεων που καθιστούν υποχρεωτική την ελληνική ετοιμότητα και όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων που έτσι κι αλλιώς συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλκακή.

Το φερέφωνο της τουρκικής πολιτικής και του Ερντογάν σήμερα, η YeniSafak δημοσιεύει ένα βίντεο παραγωγής της στο οποίο εξηγεί που -και γιατί- θα εκτελέσει την πρώτη του αποστολή το τουρκικό "ελικοπτεροφόρο" ΑΝADOLU που ετοιμάζεται για τις επόμενες ημέρες.

Χωρίς καμιά αναστολή ομολογούν πως η τουρκική μπακατέλα -γιατί περι αυτού πρόκειται- "για βα δωθεί ένα μήνυμα στην Ελλάδα η περιοχή της πρώτης της αποστολής αναμένεται να είναι στην Νησιωτική Θάλασσα (Αιγαίο) και γύρω από την Κρήτη...

Ταυτόχρονα μας ενημερώνει πως «η αμυντική βιομηχανία Havelsan για πρώτη φορά πέταξε ψηφιακά το μη επανδωμένο TB3 που θα πάρει την θέση του στο πλοίο TCG Anadolu» κι αυτό γιατί ο αρχικός σχεδιασμός για τα F-35 που θα είχε επάνω του, πήγε περίπατο, αλλά αυτό ξεχνάνε να το αναφέρουν.

Στο αποκορύφωμα της δήλωσης των προθέσεων τους οι τούρκοι παρουσιάζουν στο βίντεο τα επιθετικά TB3 να πετούν πάνω από ελληνικά νησιά και να στοχοποιούν ελληνικές στρατιωτικές μονάδες, κάτι που όπως οι ίδιοι λένε, επισήμαναν και οι τούρκοι θεατές του βίντεο που πήρε πολλά likes μέσα σε λίγες ώρες.

Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία πως οι τούρκοι δεν αλλάζουν και πως είναι ζήτημα χρόνου να επανακάμψουν και να αρχίσουν ξανά τα ίδια που νομοτελειακά θα οδηγήσουν την επόμενη θερμή περίοδο. Ας τα βλέπουν αυτά οι πρόθυμοι να συνομιλήσουν μαζί τους, αφελείς που μάσησαν από "διπλωματίες σεσμών" και άλλοι που επενδύουν σε μια μεταστροφή της τουρκίας που θα επέλθει δήθεν μετά από κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο της YeniSafak για να καταλάβετε πόσο ξεκάθαρα διαλύεται ο μύθος περί ελληνοτουρικών προσεγγίσεων με οποιαδήποιτε αφορμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.