Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: 43χρονη μητέρα κλείδωσε τα μικρά παιδιά της στο σπίτι και έφυγε - Τα άφησε για 9 ώρες

    Για εννέα ολόκληρές ώρες, μια 43χρονη άφησε κλειδωμένα, μόνα, μέσα στο σπίτι της τα ανήλικα παιδιά της. Τελικά τα παιδάκια άρχισαν να φω...

   



Για εννέα ολόκληρές ώρες, μια 43χρονη άφησε κλειδωμένα, μόνα, μέσα στο σπίτι της τα ανήλικα παιδιά της. Τελικά τα παιδάκια άρχισαν να φωνάζουν, οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και η μητέρα κατέληξε στο αυτόφωρο κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.



Το νέο αυτό περιστατικό εγκατάλειψης μικρών παιδιών σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά. Η 43χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 12 το μεσημέρι αφήνοντας μόνα τους τα δύο αγοράκια 5 και 7 χρόνων. Στις τρείς μετά το μεσημέρι τα δύο παιδιά φοβισμένα άνοιξαν την μπαλκονόπορτα βρήκαν στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και άρχισαν να φωνάζουν προς τους γείτονες.

Όπως ήταν φυσικό οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα με την βοήθεια κλειδαρά οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και αφού ηρέμησαν τα δύο αγοράκια άρχισαν να ψάχνουν την 43χρονη, την οποία εντόπισαν τελικά στις εννέα το βράδυ όταν επέστρεψε στο σπίτι της.

Αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας έλαβαν καταθέσεις από γείτονες και σχημάτισαν δικογραφία εναντίον της 43χρονης μητέρας με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.