Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προφανώς δεν έχει ανάγκη από βοήθεια... Η Τουρκία εκτόξευσε πύραυλο KUZGUN στο πεδίο βολής στην Σινώπη!

Την ώρα που όλος ο κόσμος βοηθάει την Τουρκία για τους σεισμόπληκτους, o Eρντογάν συνεχίζει να ξοδεύει δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες για...





Την ώρα που όλος ο κόσμος βοηθάει την Τουρκία για τους σεισμόπληκτους, o Eρντογάν συνεχίζει να ξοδεύει δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες για την ανάπτυξη της πολεμικής της βιομηχανίας, αντί να ρίξει τα λεφτά για να ανακουφίσει τον πληγωμένο λαό του.

Site της Τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας σε άρθρο με τίτλο, "Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σινώπη η πρώτη δοκιμή βολής των αρθρωτών κατευθυνόμενων πυρομαχικών KUZGUN-KY που αναπτύχθηκε από την TÜBİTAK SAGE", επιχαίρει για τα κατορθώματα του καθεστώτος Ερντογάν, αναφέροντας:

"Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης IDEF'21 που πραγματοποιήθηκε το 2021, η TÜBİTAK SAGE παρουσίασε για πρώτη φορά την KUZGUN Modular Guided Munition Family. Η δοκιμαστική περίοδος ξεκίνησε στην οικογένεια KUZGUN, η οποία έχει 3 μέλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ,με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Πεδίο βολής της Σινώπης η πρώτη δοκιμή βολής του KUZGUN-KY, της έκδοσης στερεών καυσίμων του KUZGUN.

Δεν υπήρχε κεφαλή, καθώς είχε ως στόχο τη συλλογή δεδομένων για τον πύραυλο εντός του πεδίου βολής, από τη στεριά στη θάλασσα.

Απαντώντας στις ερωτήσεις μας τον Μάρτιο του 2022, ο Διευθυντής της TÜBİTAK SAGE Gürcan Okumuş είπε: «Θα εκτοξεύσουμε πυρομαχικό στερεού καύσιμου (KUZGUN-KY) από ένα IDA (μη επανδρωμένο θαλάσσιο όχημα). Υπάρχουν απαιτήσεις για πυρά και από επανδρωμένες κανονιοφόρους»

Τον Ιούνιο του 2022, υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ της TÜBİTAK SAGE και της SEFİNE Shipyard για την εκτόξευση του KUZGUN-KY από τη SİDA.

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται η πρώτη βολή του KUZGUN-KY από τη SİDA.

Από την άλλη, οι εργασίες συνεχίζονται για την πρώτη λήψη του KUZGUN-SS, ενός άλλου μέλους της οικογένειας KUZGUN, από την AKSUNGUR SİHA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει. είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτή η λήψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.