Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Ελλάδα και πάλι το Charle De Gaulle ως έμπρακτη Γαλλική στήριξη! Άραξε στη Σούδα...

Στην προβλήτα Κ14 στο Μαράθι Σούδας κατέπλευσε το Γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ. Επιβλητικό, εντυπωσιακό αποτελεί τη ναυαρχίδα του Γα...





Στην προβλήτα Κ14 στο Μαράθι Σούδας κατέπλευσε το Γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ. Επιβλητικό, εντυπωσιακό αποτελεί τη ναυαρχίδα του Γαλλικού Ναυτικού και το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ευρώπης.



Το μήκος του είναι 260 μέτρα, το πλάτος 64 μέτρα το ύψος του 75 μέτρα και έχει πλήρες εκτόπισμα 42.000 τόνων. Επιχειρεί συνεχώς από το 2001 σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Το Σαρλ Ντε Γκωλ βρίσκεται στη Σούδα για να πάρει μέρος σε άσκηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ελληνογαλλικής συμφωνίας. Η άφιξη του, έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά τον σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο της Ελλάδας και της Σούδας.

Η είδηση του κατάπλου του στην Κ14, συνοδεύτηκε από τις αναμενόμενες αντιδράσεις. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει τόσο τον ελλιμενισμό του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Τζορτζ Μπους στον Πειραιά, όσο και τον ελλιμενισμό του Σαρλ Ντε Γκωλ στην Σούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.