Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χουλουσί Ακάρ: Δεν πάει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Δεν θα γίνει η συνάντηση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ ο Χουλουσί Ακάρ. Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, Anad...





Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ ο Χουλουσί Ακάρ. Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu, δεν θα ταξιδέψει σήμερα για τις Βρυξέλλες.



Αντίθετα θα επισκεφτεί την επαρχία Χατάι, μία από τις περιοχές που έχουν πληγεί από τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου και στην οποία συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Μαζί του θα βρίσκεται ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Yaşar Güler, και ο διοικητής χερσαίων δυνάμεων, στρατηγός Musa Avsever.

Το Anadolu αναφέρει: «Όπως έγινε γνωστό, ο Ακάρ δεν θα μπορέσει να παραστεί στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ λόγω των εργασιών του στη ζώνη του σεισμού και η Τουρκία θα εκπροσωπηθεί από τον μόνιμο αντιπρόσωπο του ΝΑΤΟ Levent Gümrükçü».

Σημειώνεται ότι στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ είχε προγραμματιστεί και συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.