Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στον καταυλισμό Ρομά με ενημέρωση για σοβαρό επεισόδιο και τραυματίες

  Εντολή για μετάβαση του αστυνομικού προσωπικού στον καταυλισμό Ρομά εντός του αστικού ιστού της πόλης στη Λαμία, ύστερα από σοβαρό επεισόδ...

 



Εντολή για μετάβαση του αστυνομικού προσωπικού στον καταυλισμό Ρομά εντός του αστικού ιστού της πόλης στη Λαμία, ύστερα από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά και τραυματίες

Με ενημέρωση του Κέντρου, σε κινητοποίηση τέθηκαν Υπηρεσίες και πληρώματα της ΓΑΔΠ Στερεάς, ύστερα από αναφορά σε σοβαρό βίαιο επεισόδιο (13/02-13.20) εντός του καταυλισμού των Ρομά στο προάστιο Ανθήλη της Λαμίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr στο σημείο έχουν μεταβεί σταθμοί ΟΠΚΕ και πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, σε εκτίμηση της κατάστασης, καθώς η αρχική αναγγελία αναφέρει συμπλοκή μεταξύ των Ρομά και τραυματισμό εκ των διαβιούντων από ομόφιλό του, εντός του καταυλισμού.

Κατά την άφιξη των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε ότι επτά Ρομά είχαν τραυματισθεί κατά τη συμπλοκή που προηγήθηκε με ξύλα πέτρες και σωματική εμπλοκή, μεταξύ των διαβιούντων στον καταυλισμό . Αφορμή για το σοβαρό επεισόδιο η διάλυση γάμου ζεύγους Ρομά, και η επιστροφή της νύφης στο σπίτι της. Οι γονείες της νεαρής Ρομά, ζήτησαν το λόγο και ο πεθερός χτύπησε με το κοντάκι καραμπίνας στο κεφάλι το -μέχρι πρότινος- γαμπρό του, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλα μέλη των οικογενειών τους, με τραυματίες οι οποί δέχθηκαν πλήγματα από σιδερόβεργες.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε παροχή υγειονομικής φροντίδας, και μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Προανάκριση για το σοβαρό επεισόδιο, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας. nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.