Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγωνία για ζευγάρι Ελλήνων που αγνοείται στην Αντιόχεια – Ενημερώθηκε η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα

   Η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα ενημερώθηκε, από συγγενείς τους, ότι ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται στην πόλη της Αντιόχε...

  



Η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα ενημερώθηκε, από συγγενείς τους, ότι ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται στην πόλη της Αντιόχειας έπειτα από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ευθύς μόλις περιήλθε σε γνώση της η σχετική πληροφορία, η ελληνική πρεσβεία ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και τα σωστικά συνεργεία. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.
«Οι φωνές τους ακούγονταν τις πρώτες ημέρες»

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα ζευγάρι που παγιδευμένο κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου στην Αντιόχεια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενή τους, το ζευγάρι βρίσκεται παγιδευμένο κάτω από τα χαλάσματα από την πρώτη ημέρα που συνέβη ο ισχυρός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ. Αρχικά, τις πρώτες ημέρες άκουγαν και τις φωνές τους, αλλά δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τώρα, όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν ακούν τις φωνές τους.

Οι συγγενείς τους έχουν επικοινωνήσει με το ελληνικό προξενείο και ζήτησαν βοήθεια, ενώ αναμένουν τη συνδρομή της ελληνικής ομάδας διασωστών, που επιχειρεί στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.