Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο σεισμός στην Τουρκία είναι πιθανό να αλλάξει την ημερομηνία των εκλογών

       Οι φονικοί σεισμοί που ισοπέδωσαν δέκα επαρχίες της Τουρκίας και κόστισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, είναι πιθανό να αλλάξουν την...

      



Οι φονικοί σεισμοί που ισοπέδωσαν δέκα επαρχίες της Τουρκίας και κόστισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, είναι πιθανό να αλλάξουν την ημερομηνία των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στη γειτονική χώρα που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου.

“Είναι πραγματικά πολύ νωρίς να μιλάμε για τις εκλογές”, δήλωσε ο Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος μιλούσε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

“Υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήδη για τρεις μήνες. Το 15% του πληθυσμού ζει σε εκείνη την περιοχή, μια περιοχή που παράγει σχεδόν το 10% του ΑΕΠ.

Είπε πως το κόμμα ΑΚ του Ερντογάν (AKP) και ο κοινοβουλευτικός του σύμμαχος MHP θα εξετάσουν το θέμα, αλλά άφησε να εννοηθεί πως είναι πολύ νωρίς για να αποφασιστεί οτιδήποτε αμέσως μετά τον σεισμό και ενώ ο απολογισμός των νεκρών εξακολουθεί να αυξάνεται.

“Φαίνεται πως έχουμε βγει από την προεκλογική περίοδο στην οποία μπαίναμε. Θα εξετάσουμε τις εξελίξεις, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες στη διεξαγωγή εκλογών στις 14 Μαΐου”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.