Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο τουρκοναύαρχος Γιαϊτζί, οι ελληναράδες "γιωτάδες" και ο αντιψυχολογικός πόλεμος της ΕΜΑΚ!

  Πιστεύει στ' αλήθεια ο τούρκος Ναύαρχος Γιαϊτζί - ο πατέρας της γαλάζιας πατρίδας- ότι η ΕΜΑΚ διενεργεί κατασποπεία στην τουρκία; ...

 



Πιστεύει στ' αλήθεια ο τούρκος Ναύαρχος Γιαϊτζί - ο πατέρας της γαλάζιας πατρίδας- ότι η ΕΜΑΚ διενεργεί κατασποπεία στην τουρκία;

Ασφαλώς και όχι... Δεν είναι χαζός. Και για αυτό επιχειρεί να δημιουργήσει αφήγημα σε βάρος της ελληνικής αποστολής. Γιατί ως γνώστης είναι πεπεισμένος ότι πέραν από το ανθρωπιστικό έργο της ελληνικής αποστολής, ένας άλλος "κίνδυνος" ελλοχεύει από την παρουσία της ελληνικής σημαίας πάνω στα συντρίμια.

Κι αυτός ο "κίνδυνος" είναι μεγαλύτερος στο μυαλό του Γιαϊτζί, από απλές παρατηρήσεις, κρίσιμων σημείων, συμπεριφορών ή οτιδήποτε άλλου χρήσιμου στη συλλογή πληροφοριών.
Αυτόν τον "κίνδυνο" περιέγραψε σήμερα ο Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα... «Θα σας πω ότι το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας και μόνον στα tweets που έχουμε βγάλει κατά περιόδους σχετικά με τη στήριξή μας προς τους πληγέντες πληθυσμούς, μαζεύουμε μέσα σε 24 ώρες έως 40.000 like. Αυτό κάτι λέει. Πέραν αυτού το βλέπει κανείς και στον δρόμο που σταματάει στο φανάρι, βλέπουν οι άνθρωποι την ελληνική σημαία στο αυτοκίνητο αρχίζουν χειροκροτούν»

Βλέπουν την Ελληνική Σημαία οι τούρκοι και χειροκροτούν μας λέει ο Πρέσβης. Κι αυτό που; Στην Άγκυρα. Ούτε καν στις πληγείσες ποριοχές...

Αν με ρωτήσετε αν νοιώθω την ανάγκη να μου χειροκροτήσουν την σημαία οι τούρκοι, θα σας πως χωρίς καμιά αναστολή πως ΟΧΙ! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να διακρίνω την σημασία του. Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση και μετά την χρόνια και πρωτοφανή ρητορική της τουρκικής ηγεσίας εναντίον της Ελλάδος, που προετοίμαζε τον τουρκικό λαό για μια σύγκρουση, κάτι που φωνάζαμε στον "Στόχο" επί χρόνια και έγινε δημοσίως παραδεκτό μόλις τα τελευταία 2 - 3 από την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.

Υπο αυτή την έννοια λοιπόν, η ΕΜΑΚ εκτός από ανθρωπιστικό έργο, παράγει και έργο Εθνικό. Όχι εσκεμμένα. Όχι κατευθυνόμενα. Όχι ως αυτοσκοπό. Αλλά το παράγει. Κι αυτό είναι η συντριβή των αφηγημάτων της Άγκυράς και αντιψυχολογικός πόλεμος, ειδικά σε περιοχές που το τουρκικό στοιχεία αποτελεί μειοψηφία, όπως συμβαίνει στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές.

Κι αφήστε τον Γιαϊτζί και τους χουλιγκάνους των κοινωνικών δικτύων που το παίζουν Ελληναράδες -αλλά όταν ήρθε η ώρα να υπηρετήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, έγιναν ράφτρες ή μοδιστρούλες ή το έπαιξαν ακόμη και γιωτάδες- να τρώνε αμφότεροι τα λυσακά τους, όντως "γιωτάδες" στα μυαλά!


Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς.
Εφημερίδα "Στόχος" - stoxos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.