Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο» και στην Κίνα – Ετοιμάζεται να το καταρρίψει το Πεκίνο

    Ακόμη ένα «άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο» έκανε την εμφάνισή του, αυτήν την φορά πάνω από την Κίνα, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές της...

   



Ακόμη ένα «άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο» έκανε την εμφάνισή του, αυτήν την φορά πάνω από την Κίνα, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές της χώρας, οι οποίες δηλώνουν έτοιμες να το καταρρίψουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα «άγνωστο αντικείμενο» το οποίο εντοπίστηκε να πετάει πάνω από το λιμάνι της πόλης Τσινγκτάο (Qingdao). Ένας υπάλληλος της περιοχής Jimo του Τσινγκτάο δήλωσε ότι «οι αρμόδιες Αρχές» ετοιμάζονται να το καταρρίψουν. Μάλιστα, σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Global Times, αλιείς στην περιοχή κλήθηκαν με μήνυμα να φροντίσουν για την ασφάλειά τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ένα στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ κατέρριψε ένα «αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας» ενώ πετούσε σε μεγάλο ύψος στο βορειοδυτικό τμήμα του Καναδά, μια ημέρα μετά την κατάρριψη άλλου «αντικειμένου» που βρισκόταν σε μεγάλο ύψος πάνω από την Αλάσκα.

«Διέταξα να καταρριφθεί αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας που παραβίασε τον καναδικό εναέριο χώρο», ανέφερε ο κ. Τριντό μέσω Twitter. «Απογειώθηκαν εσπευσμένα μαχητικά αεροσκάφη του Καναδά και των ΗΠΑ και αμερικανικό (καταδιωκτικό) F-22 έπληξε το αντικείμενο», διευκρίνισε.

Ο Καναδός Πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, ανακοίνωσε σήμερα ότι έδωσε εντολή σε ομάδες έχουν αναπτυχθεί αναζητώντας το κυλινδρικό αντικείμενο που κατέρριψε χθες ένα αμερικανικό μαχητικό πάνω από τα εδάφη Γιούκον, ώστε να μπορέσουν να το αναλύσουν και να μάθουν περισσότερα για την αποστολή του.

“Ομάδες εντοπισμού βρίσκονται στο πεδίο αναζητώντας το αντικείμενο για να το αναλύσουν. Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη που έχουμε να μάθουμε γι’ αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που η ανάλυση αυτού του αντικειμένου θα είναι πολύ σημαντική”, είπε ο Τριντό στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.