Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα... Σε Ηρώδου Αττικού και Σπέτσες ο Διάδοχος Παύλος ψάχνει για σπίτι!

Σε δυο περιοχές φαίνεται πως ψάχνει ακίνητα ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Διάδοχος Παύλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ...





Σε δυο περιοχές φαίνεται πως ψάχνει ακίνητα ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Διάδοχος Παύλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η πρώτη περιοχή είναι οι Σπέτσες, που παντρεύτηκε ο αδερφός του και που ο βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να επισκέπτεται τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του, και η δεύτερη περιοχή είναι στην Ηρώδου Αττικού, σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης και μια ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό.

Το scouting στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το κόστος της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με καλά πληροφορημένες πηγές να προβλέπουν ότι ακόμα και μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό η αγοραπωλησία να προχωρήσει.

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και στην απόκτηση μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με θέα στο Αιγαίο.

Η βίλα σε μια έκταση 50.000 τετραγωνικών, διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο, αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της Folie Folie και σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα αναμένεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ. Μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη συγκεκριμένη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.