Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Είχε καταδικαστεί για ληστεία ο δράστης – ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο με τον αιμόφυρτο αστυνομικό

  Όπλο και φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών είχε στην κατοχή του ο 35χρονος που πυροβόλησε εναντίον αστυνο...

 



Όπλο και φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών είχε στην κατοχή του ο 35χρονος που πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών στην περιοχή Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η αστυνομία, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου, τραυματίστηκαν από τα πυρά ένας αστυνομικός, ένας πολίτης αλλά και ο δράστης, αφού οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ότι «το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σύλληψης του 35χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχτηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός πολίτη, ενώ στη συνέχεια, όπως σημειώνεται, ανταπέδωσαν τραυματίζοντας τον. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

Σημειώνεται ότι και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη οι τρεις τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ο 22χρονος πολίτης στον μηρό και επίσης στο μηρό έχει τραυματιστεί ο 36χρονος δράστης, ο οποίος άνοιξε πυρ όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που ήθελαν να τον συλλάβουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.