Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στο κοιμητήριο Βόλου... Άγνωστη έκανε εκταφή νεκρού χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά του!

Μία άγνωστη γυναίκα έκανε εκταφή νεκρού στον Βόλο χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά του. Μάλιστα η άγνωστη πήρε μαζί της και τρία μετάλλια ...





Μία άγνωστη γυναίκα έκανε εκταφή νεκρού στον Βόλο χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά του. Μάλιστα η άγνωστη πήρε μαζί της και τρία μετάλλια τα οποία είχαν θαφτεί μαζί με τον νεκρό.

Η περίεργη εκταφή οδηγεί στο «σκαμνί» τον διοικητικό προϊστάμενο του Κοιμητηρίου Βόλου τον οποίο η οικογένεια κατηγορεί ότι επέτρεψε την εκταφή, για προσωπικό όφελος. Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε ως συγγενής και μετά την εκταφή το «έσκασε» χωρίς να πληρώσει.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο υπάλληλος του Κοιμητηρίου Βόλου, βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη περιπέτεια κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, ενώ παράλληλα μια οικογένεια αναζητά το παρελθόν του πατέρα, που πέθανε το 2016.

Όταν έγινε η ταφή του ηλικιωμένου, μέλος της οικογένειας υπέγραψε τα έγγραφα που δόθηκαν από την διεύθυνση του Κοιμητηρίου, υπάλληλοι της οποίας για την εκταφή θα επικοινωνούσαν μαζί του. Όταν έφτασε ο χρόνος της εκταφής, δηλαδή 3 χρόνια αργότερα, η οικογένεια επικοινωνεί με το Κοιμητήριο και ζητάει παράταση, όπως και έγινε. Με την πάροδο ενός χρόνου οι υπάλληλοι επικοινωνούν με το μέλος της οικογένειας και συγκεκριμένα την κόρη του θανόντος και ενημερώνουν πως παρήλθε η ημερομηνία της παράτασης, αλλά η οικογένεια δεν είναι έτοιμη για εκταφή και αποφάσισε να ζητήσει προθεσμία ενός ακόμη χρόνου. Το αίτημα όμως για δεύτερη παράταση όχι μόνο δεν κατατέθηκε ποτέ γιατί η οικογένεια το αμέλησε, αλλά στο Κοιμητήριο τηλεφώνησε μια γυναίκα, δήλωσε συγγενής και έκλεισε ημερομηνία εκταφής.

Η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά αλλά μάταια περίμεναν την γυναίκα μετά την τέλεση του τρισάγιου να πληρώσει, γιατί εξαφανίστηκε.

Ο λογαριασμός κοινοποιήθηκε στο μέλος της οικογένειας που είχε δηλώσει τα προσωπικά στοιχεία στο Κοιμητήριο και τότε ξεκίνησε μια απίστευτη διαμάχη με τον διευθυντή της διοικητικής υπηρεσίας. Η οικογένεια σύσσωμη πήγε στο Κοιμητήριο και ζητούσε να δει τις κάμερες, όπως και έγινε. Το υλικό έδειξε το πρόσωπο της γυναίκας και όλα τα χαρακτηριστικά της, αλλά δηλώθηκε άγνοια για την ταυτότητά της. Η οικογένεια όμως είχε απαίτηση να είχε γίνει ταυτοποίηση του προσώπου που τηλεφώνησε για την εκταφή.

«Συγγνώμη, αλλά αυτά δεν γίνονται. Μας τηλεφώνησε μια γυναίκα, δήλωσε συγγενής και ο χρόνος του τηλεφωνήματος συνέπεσε με τις συνεννοήσεις μας. Αυτονόητα θεωρήσαμε πως μιλούσαμε με την κόρη του θανόντος. Εφόσον έγινε η επικοινωνία , ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι για την ώρα της εκταφής», απάντησαν από το Κοιμητήριο και κατατέθηκε η μήνυση.

Πριν η υπόθεση φτάσει τον Απρίλιο στο ακροατήριο, θα γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι ενέργειες από τους νομικούς ώστε να κλείσει οριστικά ο φάκελος για να μην δοθεί έκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.