Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λυκόβρυση: Νύχτα εφιάλτης για ηλικιωμένη – Εισέβαλαν τέσσερις ληστές στο σπίτι της

Θύμα τεσσάρων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Λυκόβρυση, το βράδυ της Δευτέρας. Οι τέσσερις δράστες...





Θύμα τεσσάρων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Λυκόβρυση, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι τέσσερις δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα, ενώ, αφού χτύπησαν την άτυχη γυναίκα και την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο, την ακινητοποίησαν και έκλεψαν τιμαλφή. Οι δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, εντόπισαν έναν 30χρονο να κινείται με το όχημα των ληστών στην περιοχή των Αχαρνών, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά άμεσα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μια ασημένια αλυσίδα. Ο 30χρονος, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Οι άλλοι τρεις δράστες της ληστείας αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.