Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εμείς οι Ρομά παντρευόμαστε νωρίς» λέει η 41χρονη για την αρπαγή και το βιασμό της 12χρονης στα Πατήσια!

Μια ιστορία «ερωτικής» απαγωγής μιας ανήλικης αποκαλύφθηκε από την καταγγελία ενός 36χρονου πατέρα ότι η 12χρονη κόρη του έπεσε θύμα αρπαγή...





Μια ιστορία «ερωτικής» απαγωγής μιας ανήλικης αποκαλύφθηκε από την καταγγελία ενός 36χρονου πατέρα ότι η 12χρονη κόρη του έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Πατησίων.

Η γυναίκα, την οποία κατηγορεί ο πατέρας ως μια εκ των δραστών, διαψεύδει πως το κορίτσι έπεσε θύμα αρπαγής και εξηγεί πως η μήνυση υποβλήθηκε αφότου ο γιος της αποφάσισε να «κλέψει» την 12χρονη.

Αρχικά, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων και ανέφερε πως η ανήλικη κόρη του απήχθη από έναν 39χρονο και μια 41χρονη Ρομά ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι της θείας της στο οποίο φιλοξενούταν προσωρινά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου, οι δύο Ρομά πήγαν το κορίτσι σε ένα απόμερο σημείο και το βίασαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Εκεί, η 41χρονη και ο 39χρονος σύζυγός της κατέθεσαν πως όλα έγιναν επειδή ο γιος τους και η 12χρονη «κλέφτηκαν» με σκοπό να παντρευτούν.

«Κλεφτήκαν τα παιδιά. Δεν το ήξερα ούτε εγώ, ούτε ο πατέρας. Πήγε και τους βρήκε αυτός, χτύπησε και το παιδί αλλά δεν είπα τίποτα γιατί κατάλαβα τι είχε συμβεί. Καμία απαγωγή δεν έχει γίνει. Εμείς οι τσιγγάνοι παντρευόμαστε μικροί, το ξέρετε αυτό. Την κοπέλα την έχει πάρει ο πατέρας της τώρα», εξηγεί στο protothema.gr η 41χρονη κατηγορούμενη.

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο 36χρονος, η 12χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.