Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Αθήνα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ για το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου – Θα βρίσκονται 250 καλεσμένοι

    Στην Αθήνα έφτασαν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ για να κανονίσουν από κοντά και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το 40ημερο μνημόσυνο του ...

   



Στην Αθήνα έφτασαν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ για να κανονίσουν από κοντά και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το 40ημερο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το οποίο θα τελεστεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:00 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και μια μέρα μετά, σε στενό οικογενειακό κύκλο, θα γίνει το Τρισάγιο στο Τατόι.



Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ επέλεξαν να μείνουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Live News του Mega τα παιδιά του ζευγαριού δεν θα παρευρεθούν στην κηδεία.

Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων όπως συνέβη στην κηδεία. Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη, ενώ ανάμεσα στους συνολικά 250 καλεσμένους, είναι συμμαθητές και φίλοι του Κωνσταντίνου, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν δώσει το παρών στην κηδεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, μετά το μνημόσυνο η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ. Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξει γεύμα ή κάποια δεξίωση σε ξενοδοχείο, όπως έγινε μετά την κηδεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.