Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια: Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων βίαζε τη 12χρονη - Έρχονται νέες συλλήψεις

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες...

 



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ημέρες.

Τουλάχιστον ακόμα έξι άνδρες μεταξύ των οποίων και έναν οδοντίατρο αναγνώρισε η ανήλικη. Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας εξ αυτών έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.



Η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση είχε πει στους αστυνομικούς ότι την πλησίασαν άνδρες ακόμα και από την ίδια τη γειτονιά της.

Όπως ανέφερε το STAR, ένας αλλοδαπός υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων, ο οποίος είναι ένας από τους 18 κατηγορουμένους της υπόθεσης, τη βίαζε στην επιχείρηση όπου δούλευε.

Μάρτυρας αποκάλυψε, μάλιστα, πως «ερχόταν τρεχάλα και γρήγορα κιόλας. Πέρναγε εδώ και έμπαινε μέσα, εδώ στο πλυντήριο. Έκλειναν τα ρολά. Τώρα, αν ήταν άλλος δεν ξέρω. Δεν είχε ώρες». Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν, επίσης, ότι έβλεπαν τη 12χρονη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.