Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παλάτια στην άμμο η ελληνοτουρκική προσέγγιση... «Ευπρόσδεκτη κάθε κίνηση για ομαλοποίηση στις σχέσεις μας» λέει το ΥΠΕΞ

  Όλοι όσοι έχουν σώας τα φρένας γνωρίζουν πως η πρόσκαιρη αυτή επίθεση φιλίας της τουρκίας, γίνεται επειδή βρίσκεται πεσμένη στο καναβάτσο ...

 


Όλοι όσοι έχουν σώας τα φρένας γνωρίζουν πως η πρόσκαιρη αυτή επίθεση φιλίας της τουρκίας, γίνεται επειδή βρίσκεται πεσμένη στο καναβάτσο κι ότι η πραγματική τουρκία είναι αυτή που απειλούσε πως θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ, προ του σεισμού που την γονάτισε. 

Σύντομα η τουρκία αν ανακάμψει θα αρχίσει τα ίδια και χειρότερα...

«Κάθε κίνηση που οδηγεί προς την ομαλοποίηση των σχέσεων μας με την Τουρκία, είναι ευπρόσδεκτη», επισημαίνουν διπλωματικές πηγές της Αθήνας, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων περί ομαλοποίησης διμερών σχέσεων Ελλάδος-Τουρκίας.

Συγκεκριμένα οι διπλωματικές πηγές αναφέρουν:

«Η Ελλάδα συστηματικά προωθεί τις σχέσεις καλής γειτονίας, ειρήνης και σταθερότητάς στην ευρύτερη περιοχή, επιλύοντας εκκρεμότητες με τους γείτονές της με βάση την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, στο πλαίσιο του σεβασμού των Αρχών και Αξιών του Χάρτη του ΟΗΕ.

Όπως έχει πράξει με χώρες όπως η Ιταλία, ή Αίγυπτος και η Αλβανία. Η πιστή τήρηση των εν λόγω κανόνων είναι η προϋπόθεση ώστε να επιλυθεί η μοναδική διαφορά μας με τη γείτονα Τουρκία , που είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ. Κάθε κίνηση που οδηγεί προς την ομαλοποίηση των σχέσεων μας με την Τουρκία, είναι ευπρόσδεκτη και η Ελλάδα είναι πρόθυμη να ανταποκριθεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.