Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Oι Κούρδοι καταγγέλουν! Υπάρχει σαφής συντονισμός Ισλαμικού Κράτους και τουρκικού κατοχικού κράτους στη Συρία

Ο Φίρας Τσεκτζίν, διοικητής στην εκκαθαριστική επιχείρηση που εξελίσσεται κατά των μισθοφόρων του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη Ράκα, δήλωσε...





Ο Φίρας Τσεκτζίν, διοικητής στην εκκαθαριστική επιχείρηση που εξελίσσεται κατά των μισθοφόρων του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη Ράκα, δήλωσε στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA

«Η στόχευση σημείων των SDF και Αρχηγείων των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας στη Ράκα πριν από έναν μήνα είχε ως αποτέλεσμα τις αδιάκοπες επιθέσεις του τουρκικού κράτους κατά της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας.

»Απέδειξε ότι υπάρχει σαφής συντονισμός μεταξύ των μισθοφόρων του Ισλαμικού Κράτους και του τουρκικού κράτους εισβολής».

Ο διοικητής Τσεκτζίν σημείωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος αναδιοργανώνεται και προσπαθεί να επιτεθεί στην περιοχή χρησιμοποιώντας διαφορετικές τακτικές.

«Συνειδητοποιήσαμε αυτόν τον κίνδυνο που απειλεί τον λαό μας και, κατά συνέπεια, ξεκινήσαμε επιχειρήσεις ασφαλείας εναντίον πυρήνων του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή με τη συνεργασία των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας».

Ο διοικητής πρόσθεσε: «Οι δυνάμεις μας συνέλαβαν πολλούς μισθοφόρους και κατέσχεσαν όπλα, πυρομαχικά και συσκευές που προόριζε το Ισλαμικό Κράτος για χρήση εναντίον των δυνάμεών μας και του λαού μας».

Ο διοικητής Τσεκτζίν είπε ότι η συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και του λαού της περιοχής είναι καλή.

Ο διοικητής Τσεκτζίν πρόσθεσε: «Η Τουρκία και το Ισλαμικό Κράτος προσπαθούν να επιφέρουν πλήγμα στη σταθερότητα της περιοχής.

»Αλλά με το πνεύμα της αντίστασης της Κομπάνι, που νίκησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, θα εξουδετερώσουμε αυτές τις νέες απόπειρες να ανακτήσουν την εξουσία».

Οι SDF και οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας ξεκίνησαν την Επιχείρηση «Αντίποινα για τους Μάρτυρες της Ράκα» την περασμένη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.