Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπράβο Κατερίνα... Λάσπα: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια λέει για τις Drag Queens

   Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε… απολογούμενη επειδή είπε την αλήθεια για την εκδήλωση με τις drag queenς στη Θεσσαλονίκη. «Αθλιότητα» χαρακτήρι...

  



Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε… απολογούμενη επειδή είπε την αλήθεια για την εκδήλωση με τις drag queenς στη Θεσσαλονίκη. «Αθλιότητα» χαρακτήρισε όσα έγιναν σε παιδικό σταθμό το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ για να γίνει «στόχος» από τους… εκφραστές του ψευδοπροοδευτισμού.362SHARES

Το απόγευμα της Παρασκευής (30/12) σε παιδικό σταθμό της Καλαμαριάς είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μια – τουλάχιστον – περίεργη εκδήλωση. Drag queens θα διάβαζαν παραμύθια σε μικρά παιδιά, τριών ως 12 ετών, ονομάζοντας τη δράση «εκπαιδευτική». Το τι εκπαιδευτικό, βέβαια, έχει ο προσηλυτισμός των μωρών σε τέτοια πρότυπα, σε αυτή την ηλικία, το γνωρίζουν όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν αυτή την εκδήλωση, την οποία καταδίκασε με μήνυμά της στα social media και η Κατερίνα Λάσπα.

Η Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολίασε ότι αποτέλεσε αθλιότητα, καθώς επιχειρήθηκε με πλάγιο τρόπο να επιβληθούν στα μωρά παιδιά συγκεκριμένα πρότυπα. Η κ. Λάσπα εξήγησε πως κάθε ενήλικας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, όμως, δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθεί να «περάσει» σε παιδάκια τριών ετών τέτοιες εικόνες ως φυσιολογικές.

Βέβαια, στο όνομα του ψευδοπροοδευτισμού και της «διαφορετικότητας», ήταν αναμενόμενο ότι η κ. Λάσπα θα γινόταν «στόχος» επιθετικών ανακοινώσεων. Τόσο από τις οργανώσεις που στήριξαν το «έκτρωμα» της Καλαμαριάς, όσο και από πολιτικούς που επιχειρούν να ψαρέψουν ψήφους στα «θολά» νερά των «διαφορετικών» και των «προοδευτικών» της κοινωνίας που δείχνει να έχει πάρει… τελείως λάθος δρόμο.

«Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Αθλιότητα. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως, δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια», έγραψε σε story η κ. Λάσπα εκφράζοντας την πλειοψηφία των νορμάλ Ελλήνων πολιτών, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα «πυρά» των… προοδευτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.