Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα χέρια του Διαδόχου Παύλου η Σημαία που σκέπασε το φέρετρο του Κωνσταντίνου! Θα υψωθεί μια μέρα στα Ανάκτορα;

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ετάφη στο Τατόι το απόγευμα της Δευτέρας. Η ταφή του έγινε δίπλα στους προγόνους του, τον τέως βασιλιά Παύλο κα...




Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ετάφη στο Τατόι το απόγευμα της Δευτέρας. Η ταφή του έγινε δίπλα στους προγόνους του, τον τέως βασιλιά Παύλο και τη μητέρα του, Φρειδερίκη.  Κάποια στιγμή, όμως, λίγο πριν την ταφή, οι κάμερες έκλεισαν. 

Πριν την ταφή... Μόλις τοποθέτησαν το φέρετρο μέσα στον ναό του κοιμητηρίου της Αναστάσεως για το τρισάγιο, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κάλυψε το φέρετρο με τον θυρεό της και άφησαν ξανά επάνω τα παράσημά του και το στεφάνι-αφιέρωμα της συζύγου του, Άννας Μαρίας.

Όση ώρα πραγματοποιείτο το τρισάγιο, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση και γονάτισε μπροστά από το φέρετρό του.




Τι συνέβη από εκεί κι έπειτα; Αμέσως μετά την ταφή... Την σημαία που τύλιγε στο φέρετρο την παρέδωσαν στην Άννα Μαρία κι από εκεί στα χέρια του Διαδόχου Παύλου...

 Στον τάφο τοποθετήθηκε μάρμαρο περιμετρικά και φυτεύτηκαν λουλούδια. Το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ και ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα. 

 Η οικογένεια επέλεξε να μην ανοίξει ποτέ το φέρετρο, γιατί προφανώς ήταν τέτοια από τις αλλοιώσεις της ασθένειας η εικόνα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που η οικογένεια δεν επιθυμούσε να την δείξουν είτε οι τηλεοπτικές κάμερες είτε και να την δουν οι επιφανείς καλεσμένοι που ήρθαν από τις άλλες χώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.