Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν είναι για λύπηση η τρελή! Ξέσπασε σε λυγμούς φίλος της οικογένειας – «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έκανε κάτι τόσο φρικτό»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στη Βέροια την αποτρόπαια δολοφονία του μόλις 11 μηνών βρέφους από την ίδια την μητέρα του, η οποία το έριξε ...





Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στη Βέροια την αποτρόπαια δολοφονία του μόλις 11 μηνών βρέφους από την ίδια την μητέρα του, η οποία το έριξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

«Είναι τραγωδία αυτό που συνέβη, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα, μέχρι πριν από λίγες ημέρες έβλεπα την κοπέλα με το κοριτσάκι της στο πάρκο, ήταν τόσο χαρούμενη, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει κάνει κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο».

Αυτά είναι τα λόγια του οικογενειακού φίλου της 29χρονης, η οποία κατηγορείται για τον πνιγμό του έντεκα μηνών βρέφους.

Η τοπική κοινωνία μουδιασμένη. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς η 29χρονη που πριν από ένδεκα μήνες έγινε μητέρα, κατηγορείται αυτή τη στιγμή ότι έπνιξε το ίδιο της το παιδί στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Πόνος ανείπωτος, θλίψη, δάκρυα και αγανάκτηση πλημμυρίζουν τους γείτονες και φίλους της οικογένειας. Ο κολλητός φίλος του παππού της 29χρονης βρίσκει τη δύναμη να αρθρώσει κάποια λόγια και μιλά στο GRTimes.

«Ανείπωτη τραγωδία. Τι να πεις τέτοιες ώρες, φυσικά γνωρίζω το κορίτσι, μας ενώνουν οικογενειακές σχέσεις. Ο παππούς της είναι ο καλύτερος μου φίλος, πόσο χαρά θυμάμαι είχε πάρει όταν γεννήθηκε το αγγελούδι αυτό καμάρωνε για το δισέγγονο του.

Η κόρη του και η εγγονή του αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα και έτσι έμεναν στο σπίτι του παππού που τους είχε δώσει μια τεράστια αγκαλιά. Το έβλεπα το κορίτσι, έβγαινε συχνά εδώ στο πάρκο στην παιδική χαρά με την μπέμπα, πήγαινα σπίτι τους, δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε κάτι, δεν ξέρω τι να πω είναι σοκαριστικό όλο αυτό ειλικρινά», λέει ο κ. Κλεάνθης και ξεσπά σε λυγμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.