Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαροκινός μπούκαρε με... σπαθί σαμουράι σε εκκλησία της Ισπανίας και άρχισε να θερίζει κόσμο!

 Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε δύο εκκλησίες στην πόλη Αλχεσίρας του Κάν...


 Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε δύο εκκλησίες στην πόλη Αλχεσίρας του Κάντιθ.

Ο εκλιπών είναι ο ιεροψάλτης της Εκκλησίας της Λα Πάλμα και ένας από τους τραυματίες, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο ιερέας της ενορίας του παρεκκλησίου του Σαν Ισίντρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ο δράστης των μαχαιρωμάτων έχει συλληφθεί, όπως επιβεβαίωσε η Εθνική Αστυνομία.

Προς το παρόν, τα αίτια του εγκλήματος είναι άγνωστα και αν υπάρχει κάποιο θρησκευτικό κίνητρο πίσω από αυτό.

Όπως έμαθε η EL MUNDO, ο άνδρας, μαροκινής καταγωγής, θα πήγαινε στο παρεκκλήσι του San Isidro, που βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της πόλης, και αφού καβγάδισε με τον ιερέα της ενορίας, τον μαχαίρωσε με μαχαίρι.

Αργότερα, το άτομο αυτό μετακόμισε στην Εκκλησία της Nuestra Señora de la Palma, τον κύριο ναό της πόλης, και εκεί τελείωσε τη ζωή του ιεροψάλτη, Ντιέγκο Βαλένθια.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πηγές, δεν αποκλείεται να έχουν τραυματιστεί αρκετοί ακόμη άνθρωποι από αυτό το θέμα. Είναι άγνωστο, προς το παρόν, εάν τα γεγονότα έχουν κάποια σχέση με την τζιχαντιστική τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.