Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρίση τουρκίας - Γεμρναίας... Απαγόρευση συναντήσεων για τον Ερντογάν στο Βερολίνο !

Τουρκική εφημερίδα κάνει λόγο για ρρίση επί θύραις με την Γερμανία : Απαγόρευση συναντήσεων για τον Ερντογάν στο Βερολίνο Απορρίφθηκε το α...



Τουρκική εφημερίδα κάνει λόγο για ρρίση επί θύραις με την Γερμανία : Απαγόρευση συναντήσεων για τον Ερντογάν στο Βερολίνο


Απορρίφθηκε το αίτημα του προέδρου Ερντογάν πού ήθελε να έρθει στο Βερολίνο και να κάνει μία συνάντηση εργασίας με τον καγκελάριο Σολτς. Δικαιολογία για αυτό ήταν ότι “Υπάρχει ανησυχία για τις επερχόμενες εκλογές”. 

Ο Ερντογάν που στις τελευταίες εκλογές είχε πάρει στη Γερμανία 65%, υποσχέθηκε πως “Θα εφαρμόσει τους κανόνες της Γερμανίας”, αλλά και πάλι η συνάντηση ακυρώθηκε.

Καθώς άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Τουρκία, ένταση υπάρχει ανάμεσα σε Γερμανία και Τουρκία. Η Γερμανία που είχε υποβάλει διαμαρτυρία σχετικά με την δήλωση “Όπου βρίσκουμε τους ΠΚΚδες και τα.μελη της FETO θα τους τελειώνουμε” που είχε κάνει στη Γερμανία ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Μουσταφά Ατσικγκιόζ , αυτή τη φορά ακύρωσε την επίσκεψη που θα έκανε στο Βερολίνο ο Πρόεδρος Ερντογάν.

Η Γερμανία είπε καθαρά ότι αυτό θα αποτελούσε μία εκλογική προπαγάνδα για τις εκλογές στην Τουρκία και ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί επίσκεψη.
…..
Το θέμα συζητήθηκε ανάμεσα στον Γενς Πλότνερ- σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής του Σολτς και στον Ιμπραήμ Καλίν-σύμβουλο του Ερντογάν. Αλλά δεν μπόρεσε να επιτευχθεί συμφωνία σχετικά με το περιεχόμενο και τον χρόνο της συνάντησης.
……
……

https://www.sozcu.com.tr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.