Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού που βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό... Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας

   Με ένα ατύχημα συνδυάστηκαν τα Θεοφάνια στην Φθιώτιδα, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ένας 22χρονος που βούτηξε για τον Σταυρό στη Σκάλα Θεο...

  



Με ένα ατύχημα συνδυάστηκαν τα Θεοφάνια στην Φθιώτιδα, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ένας 22χρονος που βούτηξε για τον Σταυρό στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε κι εκείνος να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Δυστυχώς εκεί η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και όπως έπεσε στη θάλασσα χτύπησε στα χέρια και το κεφάλι.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.

Τελικά με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα και με τους κατοίκους, ανέδειξε και το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής όπως η Λοκρίδα με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους. Και ειδικά τέτοιες ημέρες που η επισκεψιμότητα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.