Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο - σοκ στο Ξυλόκαστρο: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε απορριμματοφόρο -Νεκρή εργαζόμενη καθαριότητας

    Με ένα τραγικό γεγονός ξημέρωσε η Κυριακή στο Ξυλόκαστρο, με εργαζόμενη του δήμου να βρίσκει ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε σ...

  


 Με ένα τραγικό γεγονός ξημέρωσε η Κυριακή στο Ξυλόκαστρο, με εργαζόμενη του δήμου να βρίσκει ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το Korinthostv.gr, θύμα του τροχαίου είναι εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ενώ το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Κάτω Πιτσά, στις 6.30 τα ξημερώματα.

Κατά την ίδια πηγή, γύρω στις 6.30 η εργαζόμενη προέβαινε σε αποκομιδή απορριμάτων στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Σε εκείνο το σημείο, ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδρας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε τη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και ήδη έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογική εξέταση. Για την άτυχη 45χρονη έχει γίνει παραγγελία για νεκροψία- νεκροτομή

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.