Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

600 ειδικοί φρουροί στα τμήματα της Αττικής από τις 20 Ιανουαρίου για επιπλέον περιπολίες...

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης των αστυνομικών τμημάτων της Αττικής με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να ανακοινών...




Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης των αστυνομικών τμημάτων της Αττικής με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρα (9/1) ότι στις 20 Ιανουαρίου 600 νέοι ειδικοί φρουροί θα τοποθετηθούν στην πρωτεύουσα.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στο σύνολο τους οι 600 ειδικοί φρουροί θα απασχοληθούν σε καθημερινές περιπολίες και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Διευκρίνισε, δε, ότι η κατανομή των ειδικών φρουρών αυτών θα γίνει με βάση τα κενά σε οργανικές θέσεις αλλά και τις επιμέρους ανάγκες.

Ο υπουργός Προστατσίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στα σχέδια θωράκισης του Έβρου απέναντι στο φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης καθώς, όπως επισήμανε, τις πρώτες 9 ημέρες του Ιανουάριου 2.000 παράνομοι μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα με την αστυνομία να συλλαμβάνει 25 διακινητές.

Όπως είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος η απόφαση της κυβέρνησης είναι να κατασκευαστεί φράχτης σε όλο το μήκος του Έβρου και στο πλαίσιο αυτό, τόνισε, προχωρά άμεσα η κατασκευή 35 χιλιομέτρων στο κεντρικό σημείο, με προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ.

Αφού, δε, προανήγγειλε, ότι μέσα στο επόμενο διήμερο θα υπάρξει κοινή υπουργική απόφαση για την χρηματοδότηση του έργου κατέληξε λέγοντας ότι «στόχος είναι να συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα 100 χιλιόμετρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.