Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία «Αμερικάνου» στην Καλαμάτα: «Μου πούλησε χαλασμένη κοκαΐνη και με έστειλε στο νοσοκομείο» λέει ο 38χρονος που συνελήφθη

  Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 38χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» στην Καλαμάτ...

 



Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 38χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» στην Καλαμάτα. Το θύμα φέρεται να του είχε πουλήσει χαλασμένη κοκαΐνη και να έστειλε τον κατηγορούμενο στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες του eleftheriaonline.gr αναφέρουν ότι στο απολογητικό του υπόμνημα στην ανακρίτρια ο 38χρονος, που κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» στην Καλαμάτα, υποστήριξε πως το θύμα του είχε πουλήσει χαλασμένη κοκαΐνη και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Αυτός ήταν και ο λόγος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 38χρονου που ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις και «εκμεταλλεύτηκε» το ραντεβού το οποίο έκλεισε ο 22χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του για να αγοράσει κοκαΐνη από τον «Αμερικάνο».

Όσο για το εννιάρι πιστόλι με το οποίο σκότωσε το θύμα του με έναν πυροβολισμό στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, ισχυρίστηκε πως το κουβαλούσε πάντα μαζί του, ενώ πρόσθεσε πως αν ήθελε να τον σκοτώσει δεν θα τον πυροβολούσε στο πόδι πρωινή ώρα και στο κέντρο της Καλαμάτας με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο eleftheriaonline.gr o συνήγορος του κατηγορουμένου, Χαράλαμπος Λυκούδης ανέφερε: «Από τις περιστάσεις τελέσεως της πράξης και το σύνολο του αποδεικτικού υλικού καταδεικνύεται η έλλειψη ανθρωποκτόνου δόλου. Ο τόπος που είναι ένα πολυσύχναστο σημείο, ο χρόνος που είναι ώρα αιχμής, η μετάβαση με το αυτοκίνητό του, η αποφυγή κάθε μέσου κάλυψης των χαρακτηριστικών του, ο ένας και μοναδικός πυροβολισμός με κατεύθυνση προς το έδαφος, παρόλο που ήταν σε απόσταση 2-3 μέτρων και θα μπορούσε, εάν ήθελε, να τον πυροβολήσει σε ευπαθές σημείο, είναι βασικοί ενδείκτες που οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο εντολέας μου δεν είχε σκοπό να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή. Είμαι βέβαιος ότι στην πορεία της υπόθεσης θα αλλάξει ο νομικός χαρακτηρισμός της πράξης».

Με πληροφορίες από eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.