Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι λένε ετοιμάζουν UAV που θα εξουδετερώνει την ελληνική αεράμυνα, θα κάνει και ηλεκτρονικό πόλεμο, θα ψήνει καφέ και θα πηγαίνει τα παιδιά σχολείο!

 Επίσης θα πλένει, θα μαγειρεύει και θα κάνει σεξ τρείς φορές την ημέρα... Κατά πάσα πιθανότητα στα ανάσκελα με τις ρόδες όρθιες... Σας έχου...



 Επίσης θα πλένει, θα μαγειρεύει και θα κάνει σεξ τρείς φορές την ημέρα... Κατά πάσα πιθανότητα στα ανάσκελα με τις ρόδες όρθιες...

Σας έχουμε πεί να μην τους πιστεύετε αλλά κάποιοι τσιμπάτε...

Υποτίθεται πως πρόκειται για το τουρικό αεροσκάφος Anka-3 MIUS το οποίο σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, «θα απογειωθεί τους επόμενους μήνες», ενώ το γεγονός πως θα πρόκειται για UAV χωρίς ουρά «θα το κάνει δύσκολο να εντοπιστεί στο ραντάρ».

Μάλιστα η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, παρουσίασε τα εντυπωσιακά γραφικά του Anka-3.

H πρώτη αναφορά στο Anka-3 έγινε για στις ομιλίες για τον τουρκικό προϋπολογισμό του 2023. Δηλώνοντας ότι το 2023 θα είναι ένα νέο ορόσημο στην αμυντική βιομηχανία.

Το Anka-3 «θα είναι αεριωθούμενο και θα είναι πολύ πιο γρήγορο από τα Anka και Aksungur (Anka-2) που παρήγαγε η TAI στο παρελθόν», σημειώνει η τουρκική star.com.

Το νέο τουρκικό UAV θα μπορεί να μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά (ωφέλιμο φορτίο) και επειδή ο σχεδιασμός του είναι χωρίς ουρά, θα αφήνει μικρότερο ίχνος στα ραντάρ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα το νέο τουρκικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα θα μπορεί να διεξάγει επίθεση με πολλά διαφορετικά πυρομαχικά που χρησιμοποιούνται από αέρα σε ξηρά, κυνήγι εχθρικών ελικοπτέρων, ελικοφόρων αεροπλάνων και UAV με πυρομαχικά αέρος-αέρος.

Το Anka-3 θα είναι σε θέση να διεξάγει ηλεκτρονικό πόλεμο ενώ όπως σημειώνεται θα «εξουδετερώνει εχθρικά συστήματα ραντάρ και αεράμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.