Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ...!!! Οταν οι ΕΥΖΩΝΕΣ -που σήμερα γιορτάζουν- Πέρασαν πάνω από τα αυτοκίνητα που τους έκλειναν τον δρόμο στην ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ...!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ... ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1867 ΚΑΙ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: Το 1994 λόγ...



ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ... ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1867 ΚΑΙ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Το 1994 λόγω μιας εκδήλωσης, το πεζοδρόμιο της Ηρώδου Αττικού γέμισε με αυτοκίνητα καλύπτοντας το συμβολικό αυτό μονοπάτι. Ο Δεκανέας αλλαγής χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε εντολή στους Εύζωνες που συνόδευε για την αλλαγή του Προεδρικού Μεγάρου, να περάσουν πάνω από τα αυτοκίνητα χωρίς να βγουν από την πορεία τους.




Το ίδιο έγινε και με τους Εύζωνες που συνόδευσε πίσω στο στρατόπεδο. Μάλιστα σε ένα από τα αυτοκίνητα πέρασαν πάνω από την οροφή του.

Οι Εύζωνες στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν επιτρέπεται να κουνηθούν για κανένα λόγο…ούτε για να σκουπίσουν τον ιδρώτα που στάζει στο μέτωπο τους λόγω της ζέστης. Ποιος είπε ότι είναι εύκολη η δουλειά των τσολιάδων;

Η ύψιστη τιμή του να ανήκεις στην Προεδρική Φρουρά συνοδεύεται και από πολλές δύσκολες στιγμές.

Είτε χιονίζει, είτε βρέχει, είτε έχει καύσωνα όπως σήμερα τα παλικάρια με την εθνική φορεσιά δεν επιτρέπεται να κουνηθούν. Γι΄αυτο και ένας λοχίας έχει αναλάβει να τους σκουπίζει τον ιδρώτα από το μέτωπο.

http://www.proedriki-froura.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.