Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ίλιον: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο... Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε γνωστό ξενοδοχείο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, καθώς άγνωστοι, φορώντας κράνη εισέβαλαν σε περίπτερο της περιοχής κα...




Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, καθώς άγνωστοι, φορώντας κράνη εισέβαλαν σε περίπτερο της περιοχής και απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 03:30 το πρωί, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε περίπτερο του Ίλιου και με απειλή όπλου ζήτησαν από τον υπάλληλο όλα τα χρήματα.

Αμέσως μετά ανέβηκαν σε μηχανή και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα από τις αρχές για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ να σημειωθεί πως οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου.

Να σημειωθεί, πως στις 02:00 το βράδυ σημειώθηκε ληστεία σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν είναι οι ίδιοι, παρά το γεγονός πως οι κινήσεις και στις δύο ληστείες είναι πανομοιότυπες.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς και με την απειλή όπλου απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία», λίγα λεπτά μετά τις 02:00 δύο άγνωστοι, φορώντας κράνη, εισέβαλαν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και υπό απειλή όπλου απέσπασαν χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, ανέβηκαν πάνω σε μηχανή και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, όλα συνέβησαν μέσα σε ενάμιση λεπτό, ενώ ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του ανέφερε ότι «το ποσό δεν ήταν μεγάλο, διότι οι πληρωμές για τις κρατήσεις στο ξενοδοχείο είχαν γίνει μέσω κάρτας».

Έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα από τις αρχές για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ να σημειωθεί πως οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.